fredag 16. desember 2011

Siste innspurt for en mer rettferdig jul

Etikken gleder seg alt til neste Jul
Allerede før langinnspurten på Julemarkedet gleder Etikkens Bente Aina Ingebrigtsen seg til neste jul. - Dette har vært en fin opplevelse. Vi har kommet i kontakt med mange, og fått fortalt om Fairtrade. Vi føler at dette har vært et gjennombrudd for å nå ut med budskapet vårt til Trondheims befolkning. Dette må bli en årlig begivenhet! Mange er overrasket over prisene og variasjonen på produktene, jeg tror vi har slått hull på noen myter om Fairtrade i år.
Lille P og Prinsessene med stort utvalg for de minste
Lille P og Prinsessene har mye å by på for de minste. - Dette har vært en unik mulighet for oss til å synliggjøre butikken vår. Nå som media har fokusert på skadevirkningen av miljøgifter og farlig avfall som finnes i mange av de konvensjonelle lekene - merker vi særlig pågang av kunder som er ute etter alternativer til de minste.
Søt Jul med Cielo
Sjokoladeprodusenten Cielo er også klar for neste års Julemarked. - Dette har vært en unik mulighet for oss. Atmosfæren, folkene og det unike med fellesskapet for Fairtrade har vært en positiv opplevelse, sier primusmotor Ståle Andersen. Etter pågangen ved boden å dømme blir det nok mye søtt under juletrærne i Trondheim i år.
Stemningsfult i annerledes