torsdag 7. april 2011

Trondheimsbedriften Cielo lanserer sin Fairtrade-satsning på nasjonal konferanse

Glade Cielo-gutter.
Cielo sjokolademakeri er det første norske sjokoladehus som baserer all egen produksjon på rettferdig sjokoladehandel! Vi synes faktisk at vår nye Fairtrade sjokolade smaker bedre enn den vi har brukt tidligere, ikke bare fordi den er rettferdig - så gled dere! Den er også 100 % økologisk, selv om dette ikke er spesielt viktig her.

Bedriften startet i 2005, og har hele tiden hatt som mål å produsere den beste sjokoladen og isen man kan få på markedet- det skjønte de tidlig at krevde de beste råvarene.

Det var imidlertid etter å ha sett filmen The Dark Side of Chocolate at bevisstgjøringen rundt Fairtrade-konseptet - og hvor stor forskjell det kan gjøre for de som faktisk produserer råvarene - at de også bestemte seg for at deres sjokolade også skulle være Fairtrade-sertifisert. Kameratene bak Cielo har ved flere anledninger vist at de er gode på markedsføring. Hva er vel da mer naturlig enn å lansere Fairtrade-produktet, med eget design for anledningen, som gave til talerne på den nasjonale konferansen for Fairtrade Norge i Oslo 7. april.


Her kan du få vite mere om Cielo; produktene, bedriftens historie og filosofi. Cielo finner du på kjøpesentrene Solsiden og City Syd.

All sjokoladen til Cielo er nå blitt Fairtrade!